Onze fietsroute naar Venetië in FietsActief

FietsActief is hét blad voor de actieve (vakantie)fietsers. Het was een eer voor ons dat we gevraagd werden voor een interview over onze fietsvakantie van 2022. De route van München naar Venetië en weer terug, via een andere route. We zijn een paar maand geleden geïnterviewd door Jessica de Korte. het artikel is nu te lezen in uitgave nummer 6 – augustus 2023.


Rondje Venetië
In het artikel vertellen we over ons Rondje Venetië. Het is geen bestaande route. Erik heeft drie routes aan elkaar gekoppeld, met nog wat eigen invullingen. We reisden van en naar München met de ICE.
In het blad staan foto’s van onze hand én van de redactie zelf.
Het artikel geeft goed weer hoe we de reis beleefd hebben. Oiok voor ons erg leuk om te lezen.

Inspireren
Super natuurlijk om ons verhaal hier in dit blad terug te zien. Het is precies waar het ons om gaat: andere inspireren om óók te gaan fietsen. Dat we dat nu ook via FietsActief mogen uitdragen is helemaal tóp!

FietsActief
Neem eens een kijkje op hun website, inspiratie volop! Niet alleen over fietsroutes, maar ook als je meer wilt weten over fietsen, materialen en de nieuwste en leukste gadgets: www.fietsactief.nl

Hierbij het artikel, evt te downloaden.