Over ons

Aankomst in Boedapest

Wij zijn Erik en Hetty Luppes, fietsers uit Drenthe.

Als Drentse Fietsers fietsen we vanuit Hoogeveen door Drenthe én (ver) daarbuiten en daar vertellen we hier graag over. Met verhalen, foto’s en soms een filmpje. We hopen je te inspireren om zelf ook op de fiets te stappen en op pad te gaan. Elke route is te downloaden via www.routeyou.nl

Onze tweede hobby is geocachen. Het moderne schatzoeken combineren we graag met fietsen. Het brengt ons op de meest bijzondere plekken.

Rondje Drenthe
November 2019 bedachten we ineens: we gaan een eigen fietsroute maken. Rondje Drenthe was geboren! Een fietsroute van meer dan 300 kilometer, langs de provinciegrens. Februari 2020 was het werk gedaan. Er is een website (www.rondjedrenthe.nu), een routeboekje, een Facebookpagina en we zijn te volgen via Instagram. Wat begon als een mooi project is een heus fietstraject geworden!

Rondje Groningen
Wat doe je als Rondje Drenthe succesvol is? Dan ga je door! In maart 2021 is Rondje Groningen gepubliceerd. Nederland kan blijven fietsen: www.rondjegroningen.nu
En ja…we denken nu na over Rondje Friesland. Een noordelijk netwerk van langeafstandfietsroutes. Een mooi doel!

Onze missie? 
Iedereen op de fiets! Fietsen, dwars door Drenthe of waar dan ook. Genieten van al het moois onderweg. En het is ook nog eens gezond, gezellig en goed!

Duwtje in de rug nodig?
We helpen je graag!
Je kunt ons inschakelen voor een fietsroute op maat. Wil je leren geocachen? Bel of mail en we helpen je op weg!

Tot fiets!

Drentse Fietsers
info@drentsefietsers.nl
06-28949355