Warm Showers: Jens op weg naar Trondheim

Jens Rummens. Geboren in Antwerpen, woont en studeeert in Amsterdam. Heeft net z’n bachelor gehaald van z’n studie Filosofie. Gaat nu even andere dingen doen.

Fietsen!
Zaterdag was z’n eerste fietsdag. Eerste einddoel is Trondheim, waar zijn ouders een jaar wonen. Misschien blijven ze er wel voor altijd.
Zondag rijdt hij naar Oldenburg.
Flinke afstanden! Hij wil juist de eerste dagen even flink kilometers maken. Daarna kan even bijkomen, want ergens pakt hij de boot naar Oslo en vervolgt vanaf daar zijn route. Dat wordt het Olavspad van ViaGaia

Triatlon
Na het bezoek aan zijn ouders reist hij naar Denemarken waar hij nog gaat deelnemen aan een halve triathon. Lopen en fietsen is geen probleem. Voor het zwemonderdeel heeft hij (vooral) techniektrainingen gevolgd.

Na Denemarken gaat het richting Griekenland. In Noord-Duitsland krijgt ie een tijdje gezelschap van een vriend. Vanaf Oostenrijk fietst zijn vriendin mee, tot aan de finish.
Zij is een echte fietser en heeft hem aangestoken en gestimuleerd.

In de hangmat
Jens: “Ik fiets best regelmatig, o.a. mooie rondjes in de polders boven Amsterdam. Vorg jaar ben ik op de fiets naar Rome gegaan. Een beetje impulsief eigenlijk. Ik zei steeds dat ik dat ooit nog eens zou gaan doen. En ineens kwam het zo uit: ik ga! Een mooie reis.Ik heb niet een speciale route gevolgd maar zelf de route bepaald. Echt genoten.
Als het kan overnacht ik bij Warm Showers of hang mijn hangmat ergens neer. Op een camping of in het wild. Met een tarp als dak. Gaat prima en scheelt veel bagage.
Ik ben zelf ook een Warm Showers adres, bij mij moet je op de bank slapen. Wel een brede! ” 😊

Zondagmorgen
Weg is ie weer. Via Bakker Plaizier. Leuke gast, geniet van je reis Jens!

2 juni 2024