Bewondering voor deelnemers Fietsklavertje

Erik heeft een dag meegefietst met het Fietsklavertje. Dit is een fietsvierdaagse georganiseerd door Omnisportief Tilburg samen met Hersenletsel on Tour voor mensen met een chronische aandoening of Niet Aangeboren Hersenletsel. Al deze mensen fietsen mee op een aangepaste fiets.

Maandag 28 augustus was de laatste dag dat de groep vanuit het Hunehuis van het NIVON vertrok. De route was met zo’n 25 km. niet zo heel lang, omdat iedereen hierna huiswaarts zou gaan en er voor velen nog een lange autorit zou volgen.

Bewondering
Erik heeft genoten: “Het was leuk om met een aantal deelnemers op pad te zijn en hun verhalen te horen. Ik neem mijn petje af voor wat allemaal ondernomen wordt. Onlangs fietste een groep in Frankrijk de Grand Ballon. Een geweldige prestatie! Er zijn mooie reportages van te zien op 24bicycleTV.
En binnenkort gaat een aantal de Elfstedentocht fietsen. Het is me wel duidelijk geworden: met elkaar fietsen motiveert, stimuleert en inspireert!!

Aangepaste routes
Ik heb verteld over de fietsroutes die wij hebben ontwikkeld en gemaakt: de Rondjes Drenthe, Groningen en Friesland. Ze waren blij te horen dat we de route van Rondje Drenthe nu ook aangepast hebben voor wie met een fietskar wil fietsen. Dat betekent dat fietsers op driewielers, duo-fietsen en handbikes nu óók Rondje Drenthe kunnen fietsen.
Volgens Sebastiaan van Dijk van OmniSport is er grote behoefte aan routes die hiervoor geschikt zijn Werk aan de winkel dus voor de Drentse Fietsers!”

Genoten
De deelnemers aan het Fietsklavertje hebben genoten van vier dagen fietsen in Drenthe.
Erik heeft genoten van een dagje meefietsen. De volgende keer gaat ie graag mee als begeleider op een duo-fiets.

Onder de foto’s nog een korte video van de route die Erik met de groep heeft gereden.28/08/2023