Ontmoet ons op de Fiets en Wandelbeurs!

We verheugen ons erop! Drie dagen lang zijn we aanwezig op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht. Als standhouder én we geven twee keer een lezing met als titel Fietsen in Noord-Nederland. Hierin gaan we natuurlijk uitgebreid in op onze fietsroutes Rondje Drenthe, Rondje Groningen en Rondje Friesland.
Vanuit de stand promoten we deze fietstoutes én Rondje Utrecht. Uiteraard zijn de routeboekjes er te koop.
En: we kunnen een eerste indruk geven van de nieuwe route Rondje Zeeland, die dit najaar zal verschijnen!

Wanneer is de beurs ?
Je bent welkom op 24, 25 en 26 februari. Op vrijdag en zaterdag is de beurs van 10.00 – 17.00 uur geopend en op zondag van 10.00 – 15.00 uur.
Lees hier alles over de beurs.

Wil je onze lezing bijwonen?
Dat kan op zaterdag om 14.30 uur en zondag om 12.30 uur. Beide dagen in Zaal 2. We gaan laten zien hoe mooi Noord-Nederland is. Dus óók de provincie Groningen, waarvan velen denken: ver weg, kaal en veel wind. En dan Friesland: zoveel méér dan de Elfstedenroute. En Drenthe, als fietsprovincie al zó bekend. En tóch gaan we nog mooie pareltjes en plaatjes laten zien!

Drie Rondjes
We volgen tijdens de lezing de routes van de drie Rondjes. Zo kunnen we meteen laten zien hoe de fietsboekjes zijn te gebruiken in combinatie met het GPX-bestand. We vertellen over de markante plekjes langs de route én laten zien hoe je via de website een overnachtingsadres kunt reserveren.

Lees hier alles over de lezing