Overnachten bij Triënte

Overnachten. Maar waar?
We hebben tijdens het fietsen van onze rondjes al heel wat keren overnacht in één van de hotels, b&b’s of bij Vrienden op de Fiets\ op de routes.

Triënte
Eén van die adressen van Rondje Drenthe is B&B en Appartementen Triënte in Buinen. Een heerlijke plek! Wanneer je er binnen stapt dan overvalt je de rust in de sfeervolle omgeving van de oude boerderij en binnentuin. b

Triënte in Buinen

Gastvrij en bevlogen

We spraken met Willem en Martin, sinds maart 2018 zijn zij de gastvrije en bevlogen eigenaren. Het is hen gelukt om de rust en landelijkheid te combineren met comfort en gastvrijheid.

Willem: “Duizenden jaren geleden wisten ze al waar je moest zijn voor rust en natuurschoon. De Romeinen noemden deze regio Triënte. Tegenwoordig heet het Drenthe. 
Buinen en de hele regio Borger wordt gekenmerkt door rust, gemoedelijkheid en gastvrijheid. Met onze missie “wij ontzorgen en leggen jou volledig in de watten.” zorgen we dat onze gasten zich helemaal thuis voelen.”

Ontzorgen

Martin vervolgt: “Met Triënte is onze droom uitgekomen. Wij ontzorgen en leggen jou volledig in de watten. Eenvoud , knus, intiem en eerlijk is ons motto. Iedereen moet het hier goed hebben. Vele gasten hebben de weg naar Triënte al gevonden. Ook fietsers van Rondje Drenthe overnachten hier graag, we zitten pal aan de route van Paterswolde naar Exloo. Ze komen voldaan aan van een dag fietsen, wij zorgen voor een ontspannen voortzetting van de dag.”

Lounge

Boerderij en binnentuin
Want hoe fijn is het om aan het eind van een goed bestede dag na te genieten in de heerlijke binnentuin? En daarna te overnachten in één van de acht hotelkamers in de oude boerderij of in een appartement in de verbouwde schaapskooi.
De volgende ochtend wordt een rijkelijk ontbijt geserveerd! Natuurlijk met veel streekproducten. Een heerlijke start van de dag, en als het kan: ontbijten in de binnentuin.

Voor elk wat wils
“We ontvangen veel fietsers, maar ook rustzoekers. De Hondsrug is een geweldig natuurgebied om te wandelen en fietsen. En er zijn veel recreatiemogelijkheden in de buurt. Geopark De Hondsrug is op fietsafstand en Emmen is met de auto in 20 minuten te bereiken. Een bezoek aan Wildlands is ook zéér de moeite waard. Voor elk wat wils dus. We hopen je te mogen begroeten!” besluiten de heren.

Hier ook logeren?

Meer info vind je via www.triente.nl of stuur een mailtje naar info@triente.nl