En daar is nummer 3: Rondje Friesland

Half maart hebben we met trots ons derde fietsrondje kunnen lanceren, Rondje Friesland kan gefietst worden!

Omdat er problemen waren met de levering van het juiste papier hebben we wel even geduld moeten hebben. Maar het wachten is beloond. Er ligt weer een fantastisch nieuw routeboekje en er is een praktische en informatieve website.


Eerste exemplaren

Tijdens een gezellige bijeenkomt bij Restaurant en Camping De Drie Provinciën in Een-West hebben we de aanwezige gasten verteld over de totstandkoming van de route.
De eerste exemplaren van het routeboekje zijn aangeboden aan Eddie Huisman van Recreatieschap Marrekrite, Ronald Boels van De Drie Provinciën en Bob de Vries. Hij heeft de route als testfietser gereden.


Waarom bij de Drie Provinciën?

De naam zegt het al: deze gelegenheid ligt precies op de grens van de drie provincies. Een betere plek voor de presentatie was eigenlijk niet te vinden. Alle routes komen hier langs.
En: De Drie Provinciën is door de ANWB gekroond tot dé mooiste charmecamping van Nederland. Niet zomaar een plekje dus!

Op pad!

De bestellingen van de routeboekjes komen vauit het hele land én vanuit België. De eerste fietsers zijn al op pad geweest en de eerste ervaringen zijn te lezen op de website.

Vanuit de provincie Friesland krijgen we ook fijne reacties: “Goed dat er een tweede langeafstandsroute is, naast de Elfstedenroute.”

Lees verder op de website van Rondje Friesland