Rondje Groningen

Nu Rondje Drenthe zo succesvol is, krijgen we vragen om méér. Dan is een Rondje Groningen wel een logisch vervolg. Daarom fietsten we zes dagen langs de provinciegrens van Groningen, om eens te kijken wat wíj van de provincie vinden. Nou, we zijn verkocht. Strak, groots, vriendelijk, verhalen, trots.

Dus gaan we door en gaan nu aan de slag met Rondje Groningen.
Inmiddels hebben we al een goed en informatief gesprek gehad met Routebureau Groningen over de mogelijkheden van een langeafstandsfietsroute Rondje Groningen. Wat mag, wat kan, wat is er al? Wordt vervolgd!
Ons doel, heel voorzichtig: volgend voorjaar is ie klaar. Dus: een route, een website en routeboekje, met aanvullende, informatieve informatie.

In deze video zie je een compilatie van de foto’s die we onderweg maakten. We moesten een selectie maken…
Er gaat niets boven Groningen?!

11/8/2020