Warm showers: Thomas Ferslev op weg naar Malaga

Hij is tien dagen onderweg naar Malaga, vanuit zijn woonplaats Kopenhagen. Het is voor Thomas Ferslev zijn eerste grote fietstocht. Vandaag overnacht ie bij ons.

“Eigenlijk fiets ik nooit. Maar privé is er veel gebeurd de laatste jaren en ik voelde dat ik nu iets moest doen. Ik wilde erop uit, weg! Ik kon vier maanden verlof krijgen, heb een fiets en alle andere benodigdheden aangeschaft en ben nu een dikke week onderweg. Ik ben helemaal blij. Het alleen onderweg zijn vind ik heerlijk. Heb een paar keer gekampeerd (koud!) en via Warmshowers al mooie adressen gehad.

Ik ontmoet onderweg ervaren fietsers, we praten over de reis en hoe het allemaal gaat. Zoals met jullie. Ik leer er veel van. Alles is nieuw voor mij. Conclusie is al wel dat ik teveel bagage bij me heb. Kleding vooral. :).
Mijn eerste doel is een vriend bezoeken in Brugge en dan door naar Malaga. Ook daar ga ik vrienden bezoeken. De route? Op m’n nieuwe Garmin tik ik elke dag een eindpunt in en ik volg trouw het lijntje. Ik verheug me op de komende weken!”

11/10/2024